Sobre mi

M’agrada observar la llum i l’efecte que crea quan il·lumina als objectes, buscar aquest instant en el qual aquesta fusió emociona és un objectiu en el meu treball.

Intento ser fotògraf de la realitat humana, dels seus sentiments i emocions, m’agrada la naturalitat i la senzillesa.

Involucrat a conèixer la necessitat dels meus Clients, reflexiu i serè, intento descobrir entre els objectes, espais i persones l’emoció necessària per complir les expectatives requerides, aporto una qualitat natural i honesta, presentant els meus treballs de manera sincera, per tant buscant la seva major bellesa.

Per a qualsevol consulta, compra d’imatges, informació sobre una fotografia, reserves de cessió , per favor, posi’s en contacte amb mi a : tama.josep@gmail.com


Me gusta observar la luz y el efecto que crea cuando ilumina a los objetos, buscar ese instante en el que esta fusión emociona es un objetivo en mi trabajo.

Intento ser fotógrafo de la realidad humana, de sus sentimientos y emociones, me gusta la naturalidad y la sencillez.

Involucrado en conocer la necesidad de mis Clientes, reflexivo y sereno, intento descubrir entre los objetos, espacios y personas la emoción necesaria para cumplir las expectativas requeridas, aporto una calidad natural y honesta, presentando mis trabajos de manera sincera. 


Para cualquier consulta, compra de imágenes, información sobre una fotografia, reservas de cesión, etc , por favor, póngase en contacto conmigo en : tama.josep@gmail.com