Sobre mi

M’agrada treballar amb la llum i l’efecte que crea quan il·lumina als objectes, buscar aquest instant en el qual aquesta fusió emociona és un objectiu en el meu treball.

Intento ser fotògraf de la realitat humana, dels seus sentiments i emocions, el meu objectiu no és més que plasmar l’autenticitat de l’ésser humà des de la senzillesa i la naturalitat.

Involucrat a conèixer la necessitat dels meus Clients, reflexiu i serè, intento descobrir entre els objectes, espais i persones l’emoció necessària per complir les expectatives requerides, aporto una qualitat natural i honesta, presentant els meus treballs de manera sincera, per tant buscant la seva major bellesa.

Per a qualsevol consulta, compra d’imatges, informació sobre una fotografia, reserves de cessió i/o qualsevol altra consulta, per favor, posi’s en contacte amb mi a : tama.josep@gmail.com


Me gusta trabajar con la luz y el efecto que crea cuando ilumina a los objetos, buscar ese instante en el que esta fusión emociona es un objetivo en mi trabajo.

Intento ser fotógrafo de la realidad humana, de sus sentimientos y emociones, mi objetivo no es más que plasmar la autenticidad del ser humano desde la sencillez y la naturalidad.

Involucrado en conocer la necesidad de mis Clientes, reflexivo y sereno, intento descubrir entre los objetos, espacios y personas la emoción necesaria para cumplir las expectativas requeridas, aporto una calidad natural y honesta, presentando mis trabajos de manera sincera, por lo tanto buscando su mayor belleza.


Para cualquier consulta, compra de imágenes, información sobre una fotografia, reservas de cesión y/o cualquier otra consulta, por favor, póngase en contacto conmigo en : tama.josep@gmail.com