Sobre mi

M’agrada treballar amb la llum i l’efecte que crea quan il·lumina als objectes, buscar aquest instant en el qual aquesta fusió emociona és un objectiu en el meu treball, a aquest moment li dedico tot l’esforç necessari.

Intento ser fotògraf de la realitat humana, dels seus sentiments i emocions, el meu objectiu no és més que plasmar l’autenticitat de l’ésser humà des de la senzillesa i la naturalitat; projectar la sensibilitat, l’estat i l’emoció que existeix en nosaltres.

Involucrat a conèixer la necessitat dels meus Clients, reflexiu i serè, intento descobrir entre els objectes, espais i persones l’emoció necessària per complir les expectatives requerides, aporto una qualitat natural i honesta, presentant els meus treballs de manera sincera, per tant buscant la seva major bellesa.

Per a qualsevol consulta, compra d’imatges, informació sobre una fotografia, reserves de cessió i/o qualsevol altra consulta, per favor, posi’s en contacte amb mi a : tama.josep@gmail.com


Me gusta trabajar con la luz y el efecto que crea cuando ilumina a los objetos, buscar ese instante en el que esta fusión emociona es un objetivo en mi trabajo,  a ese momento le dedico todo el esfuerzo necesario.

Intento ser fotógrafo de la realidad humana, de sus sentimientos y emociones, mi objetivo no es más que plasmar la autenticidad del ser humano desde la sencillez y la naturalidad; proyectar la sensibilidad, el estado y la emoción que existe en nosotros.

Involucrado en conocer la necesidad de mis Clientes, reflexivo y sereno, intento descubrir entre los objetos, espacios y personas la emoción necesaria para cumplir las expectativas requeridas, aporto una calidad natural y honesta, presentando mis trabajos de manera sincera, por lo tanto buscando su mayor belleza.


Para cualquier consulta, compra de imágenes, información sobre una fotografia, reservas de cesión y/o cualquier otra consulta, por favor, póngase en contacto conmigo en : tama.josep@gmail.com